Wednesday, April 8, 2009

Tengok Wayang

Weehoooo.. last Saturday keluar dengan Yan p tengok wayang citer Telentime. Benonya keroje ako banyak lagi, Yan pon kabo kalo tak buleh takpe, dia paham, lagipon dia ada hal jugak pagi tu. Ako nekad nak pegi jugak, kepala otak ako dah tepu dah, giler ari-ari tengok dinding opis, p keje gelap balik pon gelap, bak kata Nob, "Kak Bangla pon coti ari Ahad".. kekekeke

Kol doblas setengah camgitu ako call boss ako, ako kabo kat dia ako nak balik le, esok le ako datang, serabot dah, tak leh nak pikir, perlukan ketenangan.. kahkahkah.. Ako kabo, bende-bende yang dia nak, seme ako dah siapkan, tunggu dia je nak finalisekan. Dia cakap, oklah kalo camtu, p ler balik "berambos ko". Sumpah Boss ako cakap macam tu.. adeihh.. keras perot gelak.. kekkeke..

Tunggu cab cam haremmmm, semua takmoh p KLCC, nyampah!!. Pastu terpaksa gak benti kat Tren Gombak, amik Putra. Ako ni bukan apa, sama jek kalo naik cab ke Tren ke, dari tempat ako p tren dah 7 hengget, p KLCC dah RM2.10 semuanya RM9.10, baik ako naik cab, takat RM16 RM17.. haihhh..

Sampai je sana tengok Yan dah berator, kami redah jek, ada ada le, takde kami lepak-lepak sambil makan-makan je le.. Alhamdulillah ade tiketnye.. hehehehe

Ako tak reti la nak citerkan camna-camna citer nih, korang kene tengok sendirilah ye, tapi memang tidak mengecewakan, start je dah gelak, penuh dengan gelak ketawa, tangisan, nilai kekeluargaan.. haihh, rugi le sape tak tengok.. ako kalo bab-bab family nih kalo tengok haros le nanges okeh!!

Ni nak ngajak laki lak p tengok.. kekeke..

Seronok kuor haritu, oh ye, kebetulan hari tu kami pakai baju yang sama, kaler je berlainan, kahkahkah.. cumanya Yan beli dengan harga RM39.90 kot ako beli dengan rege RM12.90.. harharharhar...

Mekaseh Yan belanja ai tiket wayang.. Lebiu Muahhhh!!!

3 comments:

anaklangkawi said...

nice blog..

cikmak said...

dah tgk talentime...abih tudung jd basahan lap ayor mate ! kalu nk ikutkan keje smpai mati pun x abih...

bulan said...

anak langkawi ~ thanks

cikamk ~ cikmakkkk.. miss yuuu.. haah le cikmak, nk ikot koreje, mmg klo xtutop mata, keroje keroje.. tp tu lah.. haihhh.. sampaikan tido pon diulit mimpi ngeri kekadang.. kekeke