Sunday, February 17, 2008

Ye ke Orang Kampung?

Kenai this budak kecik thru PCM, tidak terlalu rapat, tidak terlalu jaoh.. sedang² saje.. kekeke.. Ntah macamana semenjak dua ni buleh ngam pon idak le disedari oleh saya.. ate cinta tu buteee ye syerah? kekekeke...

Petang (15.02.08-Jumaat) tu jumpa la kami kat Secret Recipe kat Sogo. Kak Tini udah sampai dulu kat atas, dari kejaouhan udah nampak Bang Senol yang berkaca mata.. awwwww... berdebar-debar hati i occay.. kekeke...

Pastu ako nampak Syerah nak nyurok² bawah meja, astagaaaa.. ko ingat ko kecit toit muat nak masok bawah meja? kekekeke..

Syerah malu² giteww... ngate Kak AJ sore kepit, dia lagi kepit pom.. kekekeke... alahaii... ako lak naik segan, udah huru hara mcm petir, dia ayu jek lemah lembut sore kepit pom.. kekeke... Sebelum jumpa tu cam hawau jek gaya dalam confy soh pektis, nanti jumpa ni nak cakap apa, nak burak apa.. hekellehhhh... Kemain ko ngate Kak AJ sore kepit bagai ye.. Dia pon tak gini tau.. kekeke..

Acara wajib, posing.. kekeke... benarnya nak montah tengok SR nih.. iskhh.. baru last week montah², ni datang balik.. kekeke... takpelah kan.. kang saya takot Puan Syerah sama Bang Senol tak selesa pulak dok lepak kedai takde ekon.. kekeke...

Dalam tak lalu tak lalu saya tu, abis gak le semangkok Vietnamese Noodle, Chocolate Brownies sama Chocolate Ice tuh.. kekekek.. Balik umah kuar balik seme occay!!! Huh!!

Acara wajib lagi selepas seisi melantak.. kekeke... Masa ni Cik Lelabah takde, ke Bangsar katanya, jadi dok menumpang camera Syerah la nih...

Arif.. kekeke.. time ni Zam cakap, bahaya, tau-tau kang memang kene lepukk... Takdelah kan Arif? Arif gud boy kan? kekekek....

Ehem.. acara melayan kemanjaan Syerah.. kekeke... kemain "abang... abang... nak tangkap gambar sama lannnn.." iskhhh.. rasa nak penampo pon ade Syerah... ngeh ngeh ngeh...


Huhuhuhu... Mommy to be ni kemain exited jumpa Ain... Siap ngigau ye Syerah pasal Ain pelok shium ko? kekeke...

Nak balik dah time ni... kekek... apa-apa pun ingin saya rakamkan banyak-banyak terima kasih saya pada Bang Senol sama Syerah pasal sudi le nak jumpa ako nih ha.. Lagi satu terima kasih belanja makan malam haritu.. iskhh... lenkali buat pangai gitu lagi Syerah, ako tak moh jumpa ko dah!!

Dan terima kaseh sangat dapat buah tangan dari Lumut, sotong gula, ikan, ikan bilis, sedapnya kunyah² depan tv, ikan masin tenggiri, ikan bilis menda ntah.. iskhhh... Banyak² terima kaseh ya Syerah...

Seronok dapat jumpa ko sama Bang Senol, haritu pon jumpa sekejap jek, harap lain masa boleh kita jumpa lagi, masa tu ramai² pulak dengan Kak AJ, Yan, Zihan semua ade sekali...

nota tapak kaki : Gambar² diatas telah disnap oleh Bang Senol dan Pn Syerah. Sekali lagi diingatkan, suka ati saya le nak tampal gambar sape pon, udah mintak keijinan. Sekian.

2 comments:

ezrina said...

Secret Recipe Sogo? awat tak habaq kat akak...boleh join sama..heheh :D

atasnamacinta said...

lorrrrr.. dekat ke dgn kak erin?? ikshhh.. next time kak..