Monday, February 18, 2008

ZEA DURRATUS SAFIYYA



Assalammu'laikum Zea...

Malam jumpa Syerah, Kak Tini sama Zam, singgah kedai mamak jap, pekena teh tarik, pastu dapat call dari Syerah, katanya Zihan udah sakit cam rasa nak banak dah.. Yang bestnye sempat dia kutok ko AJ, dia kata sore Kak AJ kepit, pehtu kemain gelak besor..

Terus call Zihan lepas tu, suara macam menahan sakit, tak mau kaco lelebih, doc kata soh tunggu rumah, tunggu 10 minit, 10 minit, tengok macamana... Ingat nak sms gak malam tu, tapi cam rasa tak sampai hati lak nak kacau...

Dapat sms dari Zihan, Zea dah selamat jenguk donia kol 3.50am 16.02.2008... Tak dan masa tu nak g tengok Zea, ada hal, Syerah khabar last minute.. InsyaAllah g sama Yan dengan Kak Tini ke kat rumah occay..

Huhuhuhu.. merahnya bibir Zea... comel la dia.. harus dah beso ikot jejak mama sama abah ni... model occay... Tahniah ye buat Zihan, Kiff dan Afiy menerima kehadiran orang baru dalam keluarga... siler pass baton kat saya pulak pas ni ye...

Tu saje gambar dari hasil cilok saya pada kali ini.. takdelah.. atas belas ehsan Pn Syerah.. Pada Zihan, selamat berpantang ye yang...

3 comments:

ezrina said...

Amboi sedapnya nama baby Zihan....sangat indah bunyinya & yg pasti mempunyai maksud yang baik....

Bulan..akak dah lama tak masuk PCM, akak tau Zihan dah bersalin pun melalui Kak Ila.

Comelnya anak dia...

atasnamacinta said...

saya pon dapat tengok gambar je kak erin... xsempat lagi nak melawat zihan..

lama eh kak xmasok PCM, saya pun kadang2 jek masok... kekeke...

Ninie said...

Tahniah ye on ur new born...comel sgt...