Sunday, March 15, 2009

BZ Lagi

Hi korang.. Ako dilanda bz lagi sekarang nih.. F1 dah nak start bulan depan, jadi ako kena prektis dari sekarang, cukor bulu kaki, cara-cara betol memegang payong.. kahkahkah..

Ok korang, ade berita baik pada yang duduk area Manjung, Lumut sana, pada sesiapa yang nak order Cheese Cake ke, Moist Choc Cake ke, Cupcake ke, silalah berkunjung kat sini. Yang seronoknya, kalau korang nak buat surprise kat orang tersayang, kalau kene la dengan tempatnya, maksud ako tu dekat la dari rumah dia, insyaAllah dia buleh tulong hantarkan.. huhuhuh..

Ok semua, selamat beristirehat dihujung minggu... jumpa lagi bulan depan.. huwaaaaa.. sedihh kene kerojeeeeeeeeeee....

3 comments:

notz said...

kak bulan takder brg f1 yg best tuk dibeli? kasi tau yerk...aku nak bg adiah kat seseorg ehehe

bulan said...

ko nak kasik mende adik notz? xbest pon.. :P

notz aka miza said...

kasik pen sebatang kat diri sendiri ahahaha