Monday, December 14, 2009

Halo halo

Salam uolls.. lama sunggoh tak hapdet blog, sesejak dua menjak nih, sangat busy, busy bertani, bagi makan pet, bagi makan ikan, jadi samseng etc etc (pengaruh facebook uoollss) kahkahkah

Sebenarnya dah tak tau apa nak tulis dah, tapi nak la jugak war war kan benda nih :


ade sesapa yg nak feeling feeling jadi model? dengan syarat anda haros lah gorjes, gedik santai dan selesa didepan camera, klo ade kenal kawan2 yg pelik2 pon dialu2kan uollss, rambut rasta ka, botak ka... baju, make up, semua sendiri ya uollss, klo nak bwk props yg aneh2 pon okeh uollss.. if uollsss interested, do pm me okeh ~~ apahal ako ckp gaya cmni nih? (ttibe) krkrkrkr...


Kalo uolls berminat jangan segan-segan contact me okeh..

Jumpa lagi dilain masa.. wasalam



7 comments:

ilhamzamry said...

puan bulan... apakah number kontek puan, saya mencari untuk adik ipar saya ye..bukan saya yg buruks ni..hehehehehehhe

sjek jek ekk nak suh adik saya try..muleh ke???

Faizul said...

kalau yang perut saiz spesel macam aku ni, boleh ke?

Nana said...

wah beznye jadi model!

bulan said...

queen ~ chait burok mende? awak lawa okeh.. kekeke, buleh je, email saya kat add ni ye rohana.khanmohd@gmail.com

kak pai ~ lain dari yang lain tuh, haros gempak, krkrkr

nana ~ ade kah kawan2 yang pelik2 sikit? kekeke

nizamsani said...

prop pelik-pelik tu yang berunsur seksual ke bukan?

AJ said...

yang...hau abaot mi? x cukop aneh kah? moekekeke.....

ai wan tu bi yor model ken? mi gojes...gud luking...dem hot mamas.....simpli kiyut....adorebel....etc...etc...(fill in de bleng wif korek anser pls)

if u set yor main....again..MAIN....du sms mi okeh dear....ASAP!! again...A.S.A.P......not smoke ok....

bulan said...

ceh nizam, unsur seksual saja yg dia igt.. hahaha

AJ ayang.. hahahaha.. aneh kah? apa yg aneh? meh nak tgk, dalam kainkah anehnya? hahahah..

cm setan reply, sakit perot gelak