Monday, July 20, 2009

Hari Tua Saya yg Dah Lepas

Selamat Hari Tua buat saya.. melangkah ke satu tahap yang baru.. kekeke.. walaupon orang kata hanya angka sahaja.. tapi cam iskhh.. 30 okeh.. gile tua.. kekeke.. tapi takpe, saya tetap menten manis dan comel.. kekeke

Terima kasih buat mak, dah tua-tua gini pon dapat habuan juga.. hahaha.. mekaseh mak.. Mekaseh family semua.. lebiu all..

Terima kasih juga buat semua ucapan dari kawan-kawan saya, jua kawan-kawan asben saya, sayang korang semua, walaupon hanya dialam maya, harapnya tiadalah jurang antara kita ya..

Tiada apa-apa yang special pon.. Dia kasik ako kamera kompak tapi bukan masa sebeday, takde seperais2.. cuma katanya anggap ini untuk sebedaylah.. kekeke.. pehtu ako soh dia belanja makan Fish Manhanttan, sebab dah lama tak makan, tetibe teringin.. kekeke..

Tapi yang paling best sekali dapat hadiah "helmet" bak kata Kak PK.. hahahha.. haihhh hadiah tu tak ternilai le dari segala-galanya.. kahkahkah... Pestime dapat time sebeday.. i loikeeee.. kahkahkah.. tuih tuih tuihhh utk diri sendiri... kekekke



12 comments:

Faizul said...

nyah, kau dah kertuuuuuuu...

miloais said...

happy birthday pink
sori ye.. terlewat wish

~June a.k.a UmmyImran~ said...

Bulannn...

Hepi belated sebeday la yer...muge pjg usia,murah rejki...sehattt slaloo...menten comeyyy,cutee n sewaktu dgnnyeeee lah...

Ni ako puji jgn koyak suar penderr okay! Cabutttttt.....

Hahahaha...

Jaja said...

hepi besday bulan, semoga panjang umur, murah rezeki & dikurniakan zuriat yg comel =)

bulan, biar la 30 pun, janji hati rasa muda =)

bulan said...

faizul ~ kertu le mantopss nyah.. kekeke

kak su ~ mekaseh kak su.. muah lebiu kak

june ~ mekaseh june.. hahahaha.. koyak dender aii.. ekekeke

jaja ~ mekaseh jaja.. hahaha.. betoi jaja.. kekekke

nzh1979 said...

oit..jgn ler rasa tue.. i pon terasa sama..ahaks

pk said...

hepi besday kak semi

helmet hadiah besday tu jgn lak sedekah kat pakcik teksi...kahkahkah...kene strok lak pakcik tu

bulan said...

zam ~ seusia ye kita.. kekek

kak pk ~ tuih tuih tuih... kekeke.. muntah monggek le pakcik teksi.. kahkahkah

mummy aryan syamil said...

haaa..
cmne leh terlepas pandang..epy belated besday kak..

syg ko tawwww

nizamsani said...

selamat besdey.

Diarihatiku1976 said...

wah... tuek dah dah.. apapun.. semoga dimurahkan rezeki dan bahagia hingga nafas terakhir ya...

TheWalkingWords said...

yerr .. dah tuaaa...