Friday, July 17, 2009

Saka Saya Menyerang Lagi..

"Saka" masak saya menyerang lagi.. hahahahah.. Tapi lauknye simple-simple sahaja.. Sha ajak lepak, tapi rasa cam kesian lak kat Cik Lelabah, dah tekad minggu ni memang nak masak.. tapi hari ni makan luorrr.. yeayyyyy.. sempena menyambut hari tua saya yang ke 30 esok.. kekeke.. kenapa tidak esok? tak best le hari ni ek? hahaha.. takde istilah best ngan tak best pon, sebab esok dia ade job, jadi dia kata jom le kuor makan petang nih.. kekeke...

Makanya semalam ajak le Sha lepak umah.. Saya takat masak simple-simple, no hal dah skang, dulu ye, mengelabah macam ke hape.. kekeke

Semalam masak ayam masak kicap, ikan masak taucu, bendi goreng hentam saje dan otak-otak tu Sha bawak.. mekaseh B Sha...

Lepas makan-makan, kami ade acara menggedikkkk.. hahahaha... Nanti-nantilah ako upload gambar gedik sama B Sha.. kekeke













9 comments:

nizamsani said...

wuyyo

Hashauda said...

Ayam kicap yg sedap.. n pedasssssssss!! Ingatkan ayam berlada.. hehehe!! But i likeeeee!!!!

Faizah said...

nampak sedap!

Faizul said...

nakkkkkkk...

bulan said...

jom faizul kita mkn.. kekekke

pk said...

selamat arijadi yg ke 50 kak.



ucapan in adban nih...ekeke

bulan said...

kekeke.. mekaseh adik pk... syukor alhamdulillah.. keekkee

EN.ROBOT said...

aduih.,.,skang hampir 12 tgh ari.,~ pemandangan begini mmg xbagus di waktu begini,..,ngeee~

saveme_zero said...

simple pun sedapp!!