Monday, November 8, 2010

Cerita Lama

Salam semua..

Dari Batu Caves ke KLCC, dari Tronoh ke Toronto.. hahahaha...

Sudah lama membiarkan belogku ini bersawang.. owh sebenarnya sangat sebok bulan lepas, persis orang gila adanya.. mujo ada yang tak nampak saya tengah² jalan dok senyom sorang²...

Sebenarnya raya tahun ini adalah tak berapa nak enjoy sangat sebab sebok dengan tuntutan kerja.. naik je kerja haritu teros sebok dengan MotoGP selama seminggu, habis MotoGP takde rest teros ke Tronoh pula UTP Convo event, lepas tuh Cub Prix Pekan pula.. itulah saya cakap mujo tak gila.. hahaha.. sekarang nih dah lega sedikit, tapi masih ada event lagi bulan ini...

Saya selama nih buat kerja dibelakang tabir sahaja.. adalah sekali sekali ikut pergi event, cuma haritu Bos suruh jugak turun ke MotoGP KLCC..

Penat sangat² bekerja 12 jam sehari, owhh bagi saya yang bekerja fulltime dengan bos saya haruslah lebih dari 12 jam, tapi saya enjoy dengan kerja saya, disamping seronok dengan pengalaman baru, saya dapat membuka mata melihat gelagat juga telatah orang.. Jauh disudut hati saya bersyukur sangat² dengan apa yang saya ada sekarang..











2 comments:

ZuNas77 said...

tak lama lagi boleh ler jadi "gadis payung" versi muslimah pula..lagi la bz ngalahkan driver F1. kekeke..rindu awak update blog tau..

Bulan said...

mampos!!! hahaha.. klo versi muslimah mungkin buleh diterima kot versi gemok, matilahhh!! hahaha