Saturday, November 19, 2011

Pakai Tudung Senget?

Takde apa nak buat, balik kerja teros flirt dengan suami, owhh bukan flirt yang itu, flirt dengan camera.. wowowowowow.. dah lama sangat-sangat dah rasanya dah tak flirt depan camera, rasa-rasanya sebab suami tukar gear tak?. Aku sayang benonya gear lama suami tuh.. huhuhu.. takpelah, yang pergi tetap pergi, jangan nakal-nakal ye kamu, kamu tetap dalam ingatan dan hatiku baby D200.

Balik kerja pon dah lambat, aku cuci muka tempek bedak sapu eyeshadow sikit calit eyeliner sikit, sapu pipi merah sikit, tenyeh lip gloss, pakai pon pakai baju balik keje tadi, tudong jah aku lilit lain, suami yang tengah setup lighting bila pandang aku teros cakap "eh sayang, tudong awak senget" hahahaha.. gelak aku, bukan la, ni sengaja..

Aku amik dua keping je le, yang lain beso nak mati gambo, aku mana tau kecikkan, eh buleh le pakai photoscape, pehtu nanti jadi hagham.. tak lawo, kekeke, dah masok dalam flickr pon tak buleh, limit sampai 15 MB jah (20 MB for pro users). Huh, kene soh suami gak ler, meme tahon depan le dapat nya.. kekekeke













5 comments:

Hani Syahani said...

cunlah! sempoi dempoi.....:))

eus said...

kemain!!! jelesss... jeleesssss.....

DeLancrettLurpak said...

saya suka gambar yg black and white tu.. nampak cool :)

NeenaAnuar said...

love your outfit! pinky & greeny tu sangat sesuai digandingkan berdua! :)

Mama Gee said...

pernah beli dress fuchia juga dr poplook tp br pakai sekali..terasa menyerlah sgt pulak..hehee...