Tuesday, February 22, 2011

Zaman FP

Satu satu thumbdrive aku bukak, hagham satu gambo pon takde, aii thumbdrive pon boikot aku ke camna nih? hahaha... *mementang le aku gumuk sekarang nih, kemain abis satu gambo pon takde tinggal ye*

Klik punya klik terjumpa ni daa..





Nih zaman-zaman fotopages dulu punya header, gedik soh laki buatkan header, sekarang fotopages pon tak tau apanama cerita, sumpah password pon aku dah tak ingat.. hehehe

Kemain laki kasik 2 pilihan gaya jumpa client ke camna ntah, yang aku ingat aku pakai yang hat no 1 tuh.. kekeke..

Ngikut laki le dulu nih sebok nak ada fotopages juga. URL suami saya redtarantula.fotopages.com. Ramai kawan-kawan yang dia kenal melalui fotopages dulu.. Tak pasal-pasal aku pon turut terjebak dengan kegedikan itu. Tapi takdela gegambo pon, biasalah aku, amik gambo gaya kat Cameron Highland nun, kabos jek.. hahaha

Ingat-ingat balik, seronok juga zaman-zaman FP dulu, ikut suami pergi TT (teh tarik) lah, pergi sanalah, sinilah.. Sekarang nih dah susah kot nak melepakkan diri macam dulu-dulu, masing-masing dah ada life sendiri, walau apapun, saya bagi pihak Cik Lelabah saya ingin mengucapkan selamat maju jaya untuk anda semua yang pernah mengenali diri kami..

Errrr saje nak cakap, zaman FP dulu aku kuros, pastu aku pakai skirt, pastu aku pakai kasut tumit tinggi, pastu aku pakai henbag..

Sekarang aku gemok, pastu aku pakai selipar, kadang-kadang sneakers, kadang-kadang kasot flat jek, pastu aku pakai bagpack jek, baju pulak suor jin sama tset jek..

Yang pastinya dari dulu sampai sekarang yang aku tau, aku tak suka sangat bermekap-mekap, kalau ada pon mungkin sekali dua bilamana "saka antu cantik merasok diri" antu la cantik aku mekap belom tentu cantik.. hahahaha...


8 comments:

ekane said...

camner nak wt cantik2 camtu..ajo kan.huhu.

Bulan said...

ekane, kakak yang kiut n gojes ini mana reti buat, nih cik laki kakak yg buat nih..

nizamsani said...

baguslah kalau dah sedar.

Bulan said...

kojaq sangat niji nih.. hahahahha

bukan siapa-siapa 17 said...

windu jugerrr

Bulan said...

windu juaaaaaaa bukan siapasiapa

cikbedahlaser said...

ehh red terantula?? mcm pernah dgr..
hehehe.. ramai gak kwn kt fp dlu.. heheh skrg tgal gitu je

Bulan said...

wahhh.. cik bedah, iye redtarantula tuh cik suami saya.. kekeke.. lama dh tinggalkan fp ek.. huhuhuh