Tuesday, October 25, 2011

Mencari Duit Raya - Partime

Ha, ni keje partime aku masa nak bulan puasa hari tuh, bukan le aku yang buat design nih semua, pitam! Laki le dok buat, kita tolong tampal jah, tapiiiiiii, bab tampal pon satu hal sebenarnya, punyalah berbakul-bakul pesanan khidmat masyarakat dari suami saya.. hahahaha.. Standard la itu orang, buat kerja dia lebih dari bos aku, kemain nak lurus lurus gaya pembaris pon, eeeiii..

Dulu ada sekali, aku penah tolong dia tampal album, tapinya sticky je, yang custom dia tampal sendiri, masa tu perkahwinan yang agak besar jugak lah, album pon besar besar, sticky album tak silap aku 6 biji ke 8 biji.. perghh.. yang dok menampal sticky album tu 3 orang, bila dah berkawan aku nih, memang memain ler lebihnya, jadinya aku ajak kawan aku challenge siapa habis dulu tampal, sekali aku habis dulu tapiiiiiiii, melangkau langkau okeh.. Ya Allah, kena marah sama laki.. hahahaha..

Aku benonya memang tak suka buat benda-benda gini.. nak kene perfect nih, eiii.. letih mak jemah.. hahahaha.. Tapi susun roti jala atas pinggan cecantik aku suka, apa kaitan ntah.. hahaha..







Yang gambar family nih pulak, kawan suami dari Kuwait dok nak amik gambar family, dia amik outdoor dan studio.. yang nih aku tak tolong sebab custom kan, buat le sendiri, kang salah mau kena marah.. hahahaha... Banyak sebenarnya album-album yang dah siap tapi memang suami tuh pemalas lipas nak amik-amik gambar, sesejak nih jah aku le rajin sikit, tuh pon pakai enpon.. sian..

Suka tengok gambar-gambar yang dah siap print, macam macam tafsiran disebalik wajah memasing..



4 comments:

AdanyaKauUntukku said...

ye betul...
menyingkap seribu kemanisannnn

eus said...

ngeri nk buat kije a'jai! ahaks...

Pinkjambu said...

kan kak ila kan.. betul tuh...

hahahah eus, knp abg jai? very perfectionist kan? letih mak jemah.. hahahaha..

eus said...

yuppp!!! sket jerk tersenget, dr mata kasar x nmapk pon.. tp dia, REJECT trus.. wakakaaka...
*baru nk bls komen! hahaha..*