Thursday, March 13, 2008

Happy Birthday To You

Today is my nephew birthday. Dah tinggi dah Hariz, lebih tinggi dari Maksu nih.. Saje-saje nak celebrate sikit kat rumah.. Sebab this year dia ada PMR lah.. kekeke.. Takde 7A, ketok paler.. kekeke..

Sebenarnya teramat-amatlah bizi, sunggoh... Sepatotnya juga ako ada training kat Jalan Raja Chulan hari ni.. tapi dah kasitau kat Boss awal-awal, takmoh pegi.. Lagipon ako demam occay, kat opis ni pakkal le aircond sejibik² tu, kot centralized aircond, mati le oiii... Memang panas le opis ni, ako dok off aircond, sejuppppp, pehtu hingus meleleh...

Hari ni takmoh stayback, nak balik awal, Mohd Hariz punya pasal occay.. kekeke.. Tapi Paksu pulak ada kerja, Paksu ada sekejap jek, pukol 9pm Paksu dah keluar pergi Creative... huhuhu.. Tak dapat sama² join potong cake....


Ni la dia cake birthday boy.. Fan of Arsenal nih.. kemain.. kekeke.. Tapi Maksu suka lagu We'll Never Walk Alone la Hariz.. kekeke.. Pasal tak minat Liverpool? kekeke.. Ingat nak buat Sabtu, tak boleh la, saya betol-betol dilanda kebizian yang amat²...


Gambar² semua birthday boy snap sendiri, ada jugak kakak dia snap, adeihh.. gegar le kakak.. kekeke... Lain kali la reveal gambar mereka ye, takde apa² pon, cuma makan² anak beranak, potong cake, tu jek... Mak masak nasi lemak dengan sambal sotong, kakak ipar goreng mee bawak kangkung rebus ke goreng ya? Ikshh.. tapi makan dengan nasik lemak lah.. kekeke..


Huhuh.. Tak sempat la snap gambar, Paksu pon tinggal camera, nak rush pegi kerja, ni je cupcake yang tinggal, saje bekalkan Paksu 4 biji cupcake buat makan kat opis.. Nama Paksu, 1 Logo Arsernal siap mintak kat Hariz.. kekeke.. 1 rumput, 1 lagi player nama menda ntah.. iskhh.. terjebak lak saya bola² nih.. kekeke.. Nama Hariz, Nisa, Hazim sama Paksu dah takde.. kekeke..


Haa ni la dia player² fave Hariz.. Ada satu dua nama lagi kot, tapi dah kena makan.. kekeke.. Apa-apa pun Hariz, di kesempatan ini Maksu nak ucapkan Selamat Hari Lahir buat Hariz, belajar rajin-rajin ya.. Maksu sayangggggg kat Hariz..

3 comments:

ezrina said...

amboi cantiknya kek ni...
mesti org yg celebrate birthday ni happy sesangat diraikan camni...

*Psstt...bulan..bak sini email..akak nak inform pasal password blog akak tu...

tnihartini said...

beh ler besday kek... udah besar ini org.... epi sebeday hariz.....

atasnamacinta said...
This comment has been removed by the author.