Wednesday, February 8, 2012

PULANGKAN!!

Aku dah tahu siapa kamu, kalau kamu TERAMBIL duit didalam beg aku yang berisi wallet aku itu, tidak mengapa, apa yang aku minta kamu PULANGKAN semula!!

AKU NAK DUIT AKU SEMULA!!! AKU TAK IZINKAN KAU BELANJA SATU SEN PON DARI DUIT TU!!

Aku beri kau MASA untuk pulangkan atau kau boleh jumpa aku personally. Aku bukan nak ugut, tapi kau akan tahu untung nasib kau.. Ya aku tiada bukti, tapi ALLAH maha melihat maha mengetahui, jangan lupa tu!. Ya memang bukan rezeki aku, tapi geram!. Kalau rasa tak takut dengan balasan tuhan sila ignore message ini.

Terima kasih sebab buat aku macam nih..

p/s : Jangan sampai aku gegar umah mak apak ko untuk mengetahui citer sebenar..

2 comments:

eus said...

Mak aiiii.. x malu ambik duit org!!! kesian k'ana!

AdanyaKauUntukku said...

erk.....

ni kes naya nieH
awatlah ada gak jenis cam ni ye