Monday, June 1, 2009

Hari Riang Saya

Hari ini kau datang riang.. tersenyum buat kusenang.. kau hias dirimu, membuat hati bertambah sayanggggg... hahahahaha

Hari ni merasalah pegi keje awal kan.. Seronoknya pegi keje awal, dapat tengok kereta, motor, semua nak cepat pegi keje.. Ako tersenyum riang pagi tadi kerana dapat pergi kerja awal.. Pukol 7.45am merks dah sampai opis uolls..

Masa zaman anak dara dulu pon ako memang sampai kerja awal, masok pukol 8am, kol 7am atau kol 730am ako dah terconggok kat opis..

Sesejak zaman takde dara nih failed betoi ako datang opis, jalan dah lengang.. Ako sebenarnya sangat suka masok keje awal, jadi ako buleh buat mana-mana kerja yang pending semalam, jadinya kalau tiba-tiba ada kerja urgent pagi-pagi, takde lah ako kelam kabot kan.. Pastu kalau takde keje, ako buleh tengok Ghost online kat 8tv, huh!!! marah betoi ako kat 8tv nih, apakejadahnya p suka-suka ati tukor waktu siaran pukol 10pm selalu kol 1030pm?. Tak suka la gini.. melalut citer 8tv pulak.. opps.. kekekek ....
Dah macam-macam cara ako buat untuk Cik Lelabah hanto ako p opis awal, konon bos ako kasik warning letter lah, memo lah, show cause letter lah.. hahahaha.. haram tak makan saman.. giler pentingkan diri sendiri dia tu uollss.. Kira-kira kalau ako masok opis kol 9am ngam-ngam tu, dah bangga betol kaedahnya.. hahahaha...
Pastu ako buleh layan internet, ako buleh breakfast dan lelain... ahhhhhhh.. seronoknya.. tak tau nak digambarkan dengan kata-kata betapa seronoknya saya dapat masok awal.. yeayyyy!!!!

Jap g rasa nak hap day ler.. malas tol, perot rasa tak sedap.. haihh..




6 comments:

| eus | said...

mcm paham jerk keseronokan yg dirasakan tu.. ahaks.. TAHNIAH.. dpt dtg kije awal.. ekeke.. nk awal gakkkk.........

miloais said...

kaksu tiap2 hari awal
7:30 daah ada kat opis
dah bertahun2 camni...

adehhhhh!

bulan said...

hahahaha.. za, sonok bebeno rasanya.. kekekeke

bulan said...

kak su, kekeke.. sonok le datang awai, xsuka dtg lambat.. kekeke.. merasalah Cik Lelabah saya tu p keje awai.. lalalalala

shiemz said...

haha..klakar betul. Bila bace, terserlah kepuasan hang lan... keep it up bulan.... heheh

bulan said...

hehehe shiem.. suka p opis awai2, buleh buat macm2..