Friday, June 19, 2009

Sangat BZ Tapi Happy

Sangat bz, GT Japan & Melaka Cub Prix.. Fuhh..

Tapi semalam buat penuh konsentrasi, Skype jua YM, tak jengah langsung.. parking saje.. kekeke.. Dalam sebok-sebok tuh, sempat gak siap untuk barang-barang ke Sepang harini.. Nak release tension rasanya, p tengok wayang citer.. jeng jeng jeng..

Jangan Pandang Belakang Congkak.. kahkahkahkah.. ye ye.. gelak le gelak.. ade ako heran?. Suka ako le.. kekeke.. Giler kelakar occay!!

Kali ni Cik Lelabah saya dah tak soh "syyyy" soh saya gelak perlahan, kerana dia pon sama mengeluarkan bunyik gelak yang ala-ala Long Piah.. kekekeke..

Lepas tu kami melepak kat Kak Leha Kel Food kat Taman Melati, sebelom tengok wayang dah makan Fettucini Seafood (ptuihh mat salleh le konon.. kekek), paw pulak Sha punya fries, kat Taman Melati makan lagi roti milo cecah susu sama Milo Tabor Ais.. perghhhh..

Oh ya, semalam dah kuor panggong, p tempat tiket tanya buleh booking ke tiket Transformer nanti, dia kabo buleh je teros beli.. hahaha... Kami decide hari ni untuk tanya gang-gang kompi mau join samakah.. huhuhuh.. tengok reramai mesti gempak.. Jom kawan-kawan kita tengok Transformer...

** Cik Lelabah tu tak abis-abis Terminator, Terminator, semalam ngajak tengok lagi sekali, huh.. tak minat le nak tengok 2 kali.. Banyak nak citer nih benonya, trip p Penang.. Owhh, balik semalam teros reply sms pada sayang-sayang saya, Syerah dan AJ.. kekeke.. AJ seperti biasa tidak mengecewakan, sms anda akan berbalas jua walaupon pukol 3 pagi.. hahahah... Ako ttido le semalam yang.. haihh..
Okeh nak sambung keje, nak siapkan untuk Cub Prix Melaka pulak.. chiowww!!




8 comments:

nizamsani said...

tahniah

miloais said...

gediks lah
tengok wayang tak ajak Ayang...

tau le tak kroni

wakakakaka

bulan said...

mende tahniah pulak niji nih.. kekeke

elleh kak su, kabo xsuka tgk citer melayu, ai xajak le yu, moh 23hb kak su, transformer.. kekeke

tnihartini said...

nak ikut tgk transformers.... xsabo nk tggu 24 nie... cdg2 nk amik cuti.. xpon mc semata2 nk p tgk citer ni...

mama_umar said...

las aku p tgk wayang tgk citer 3D bolt anak anjing tuh..punyela xde cite best mase tuh..huh

mummy aryan syamil said...

getix ler ko kak..
aku kat setaun xtgk wayangg wooo
sgt iri hati sob2x...

bee BLACK said...

patot aku ym ko wat bodo.. rasa nak tampor2 jek..
asik bz, biler nak free?? sok aku bz ko lak free.. ampess laa kak sami...

bulan said...

bee blek ~ eekekek.. kemain b blek.. tuih ler.. xbz dah, sikit2 je skang nih.. kekeke