Tuesday, June 2, 2009

Termometer.. oppss Terminator



Semalam tengahari half day, perot rasa tak sedap, angin kot. Tapi pegi ngukuih dengan Kak Nde, Kak Dew & Sha. Sha amik ako kat opis, sesat barat Sha oi. Merasa le makan nasik kukus yang sedap tuh.. Pergh... giler sedap, dengan tempoyak, ulam ulaman bagai.. Mekaseh Kak Nde belanja kami.. Sms je Cik Lelabah kabo hap day pehtu nak g ngukuih.

Dalam pada burak-burak tuh Cik Lelabah call tanya petang ni yakni semalam le nak g ke tengok wayang, ako dengan maleh hatinya kabo ok je le.. uhukkkk... Pehtu Kak Dew dengo tanya ako wayang pukol berapa.. hahahaha.. kenan beno dia dengan laki ako.. Ako bukan apa, sian le kat dia, baru balik mencandat, rest pon idak lagi..

Petang tu tanpa plan apa-apa, ako, Cik Lelabah, Kak Dew, Sha & Abg Topi p tengok citer Terminator Salvation... Ako ni lemah betol nak tengok citer yang ako tak suka, tapi teringat cakap Kak Val haritu, "Tak kenal maka tak cinta macam citer Wolverine haritu.....", jadinya ako gagahkan je la...

Ako tak tau le nak buat review kan, tapi ako sangat rekomen la citer ni pada sape-sape yang tak tengok lagi.. GEMPAKKKKKKKKKKK GILERRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!. Pegi le cepat tengok wayang ye untuk memastikan jantung anda berdegup kencang dan seolah-olah anda juga berada ditempat kejadian.. wooohoooooo!!! Best, full of action!!!

Rasa macam nak tengok lagi sekali.. hahahahahha.... Tapi ade pulak mamat iran ke arab ntah duk barisan depan kitaorg, gamaknya terpukau gak le dengan graphic dia, kemain le berburak, sampai tangan terangkat-angkat nuh berciter, nak je ako lepuk sesekor! Kekekekeke...

Apa-apa pon citer ni sangat best!!!!! P tengok p..

*** Ucapan terima kasih buat Kak Nde sudi balanja ngukuih, pada Sha kerana sudi amik saya dari opis, anto ke rumah pehtu kuor balik, pehtu kasik kopok sawi ke mende ntah dan tolong belikan kopok lekor... dan Kakak Dew, bebawak le berehat okeh.. kekekeke


5 comments:

Azuan@Murni said...

huh tak ngajak pon..sangat sedey.....

miloais said...

bestnya... ngukuih
tak ajak akak punnn!

huk huk huk

bulan said...

alaaaaaa... sebi, moh datang kl moh.. kekeke

kak su.. last menet punya plan, ttibe lak saya nak hap day.. kekeke

nde said...

best ngukuih hari tu..ngekek2 gelak sampai tak pasan dah nak kul 3..sib bek debid takde....

pstttt..korang tgk wayang kat muzium ke? warhhahahhahahahahah

bulan said...

hhahahah kak nde.. giler typo.. kekeke.. ckp pon typo org tuh.. iskhh.. sian.. kekeke