Thursday, June 25, 2009

Trip to Penang - Family Day (12-14.06.09)

Tak moh dah ingat halangan-halangan yang menimpa sewaktu nak pegi Penang nih.. Gile betoi, gaya cam nak pegi London halangannye.. ekekeke..

Rasa cam nak pelok Cik Lelabah saya, teros nak offerkan diri nak kek jagong kaedahnya.. hahahahah...
Trip kali ni takde acara shopping ya kawan-kawan, acara-acaranya adalah makan-makan, gelak-gelak, mandi-manda jua cara-cara bagaimana menjadi orang pulau.. sekian..

Layan gambar je lah..



















6 comments:

Nana said...

kak...lawanye seme gmbr2 ni...jatuh ati tgk gmbr2 kt blog akak ni tau.jth ati kt gamba je tau!hahah

shiemz said...

Bulan, cantek² gamba nieh..ape kata hang besarkan sikit gambo² nieh... Baru pueh nak tgk.. Letak satu² ker.. :D

bulan said...

nana ~ mekaseh ye nana.. ala.. biasa2 je nana... awww.. igt yu jatuh ati kat ai tawww.. ekekeke

shiemz ~ kowser le shiem, nnti org montah darah.. ekekeke...

gEe said...

hasil tangkap jejaka awak tu mmg superb...congrats for him ya..

Deqna said...

gambar sumernya cantik2 belaka...kalau my hubby tgk harus dia pun merengek nak kamera canggih itu..

bulan said...

kak gee ~ ahak kak gee.. mekaseh kak gee..

deqna ~ awwww deqna, next anibersari le kaedahnye hadiahkan dia.. ekekeke