Monday, July 23, 2012

Tiga Puluh Tiga - Kejutan Manis sebelum menyambut Ramadhan

18 July, umur bertambah, cepat waktu berlalu.. Tahun kedua tanpa mak disisi.. Hari Selasa tu juga cabut gigi, balik dari cabot gigi, terasa macam pening jugak, sebab mulot saya nih memang tak reti diam, sebab tak sakit, ingatkan takde darah, rupanya amik!! Darah habis basah satu kapas, balik rumah teros tukar, pening tengok darah teros tidor...

Saya tahu suami saya nak tunggu pukul 12 malam nak wish kat saya, tapi oleh kerana saya tidur, saya cuma dapat text message dari beliau tepat pukul 12 malam.. Terima kasih sayang.. Hihihi.. Lepas tu anak buah saya Adila juga wish saya malam tu thru sms dan diikuti dengan ucapan ucapan difacebook.. Terima kasih saya

Nana yang manis sangat pandai membuat kezutan.. Cih! Sangat tak buleh terfikir okeh! Dalam pukul berapa ntah dia cakap pada saya nak ke bank.. Rupanya nak g amik cake! Cis lagi!

Saya sebenarnya masa deme nyanyi nyanyi tuh saya blur sekejap.. Eh eh.. Macam.. Eh apa nih.. Hahahahhah... Terus tiup tiup lilin pastu ngap itu red velvet yang sedap 2 ketoi okeh! Tak padan dengan baru cabot gigi ko dah melangok kek 2 ketoi kan...

Dikesempatan ini ingin saya merakamkan jutaan terima kasih buat Nana ( mastermind ini cerita) kerana sudi mengorganise kejutan ini untuk ahkaq.. Kikiki.. Partner in crime beliau adalah Aida... Phui! Terima kasih juga buat semua kawan kawan di office... Mengenali kalian semua adalah sesuatu yang bermakna dalam hidup saya... Saya kasihkan kamu semua lillahitaala.. Semoga persahabatan dan ukwah yang terjalin ini diredhai oleh Allah... Semoga Allah merahmati kalian juga...

Lagi cerita penuh di blog Nana.. :)









-Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

mama tisya said...

sure terkejut..dh la baru cabut gg...hehe

Nana said...

Ihik ihik....
Sama2 kasih

Pinkjambu said...

mama tisya.. blur blur okeh.. kikiki

kikikiki nana