Friday, January 23, 2009

AJL



Hari Sabtu lepas p full dress rehearsal AJL. Biasa le cam taon lepas, ikot Kak Nde. Ramai gak kali ni Kroni Kompi yang join. Ako pulak kena keje, suwey betol, last year pon kene keje gak time AJL, dah pukol 4.30pm cmtu, ako kabo kat boss ako nak balik, esok je le ako datang balik.. kekeke

Kuor-kuor kilang tengok kete Abg Padil dah ada kat depan, haihhh.. sian le hai, dia lak kene amik ako.. iskhh.. Baik betoi..

Ako bebalik teros mandi, pakai "T-SHIRT KASEH SAYANG" sebab Kak Nde kabo, "ade berani pakai tset kaseh sayang turon AJL?".. ako menyahut cabaran dia dan ikhlas benonya nak tunjokkan kaseh sayang.. kekeke..

Kami dari Gombak pegi berlima Bro Khairil, Abg Padil, Cik Lelabah, ako yang cute, dan Nuha yang sangat comel...
Jumpa Jza dengan Liza kat sana jek
Cik Lelabah, Jza & Abg Fadil dapat Pass Back Stage dari Abg Rafi masa reherasal & final.. huhuhu..

Kali ni buleh sesuka ati je sapa-sapa nak masok kot, pasal takde pon Abg Rafi kuor mengiringi kami cam taon lepas.. kekeke..

Ako masok dalam cecepat konon nak "chop" tempat cam taon lepas, haihh, tak dapat ler, penoh dah orang, pastu Cik Lelabah saya call "sayang, kitaorg tak dapat masok".. haaaaa... cuak ako weh, dah le ako tompang kete bro ni, matilemerks kene balik jalan kaki kaedahnye.. kekeke..

Pehtu dalam setengah jam pastu, ako nampak dah deme masok, haihhh.. legaaaaaaaaaaa... kekeke.. Mekaseh Abg Rafi..

Ako bukannya teruja tengok artis sangat, macam taon lepas, ako lebih suka tengok set, performance lighting etc.. gempak betoi.. Dalam tak teruja tu, kemain bersorak bila artis perform, kahkahkah.. enjoy betol la...


Tahniah pada MUH.. Sangat superb!! Woohoooo... Ohh ya, Nuha yang sangat comel, semua artis dia suka.. waaa, seronok tengok dia enjoy tepok tangan sambil mulot kumat kamit menyanyi.. kekekeke..


Untuk lebih gambar sila le ke sini, sini, sini, sini, sini dan sini

Mekaseh.. Ako tau dah basi, tapi suka ati ako ler.. kekeke..

9 comments:

savvy said...

pasti jeritan untuk aiman paling kuat sekali..pastu peluk2 kak sha jerit aiman...lebiu.....

bulan said...

tuihhhhhhhhhhhhhh... elelelelele sebi, dia yg sangat meminati aiman tu, sampai soh kirimkan salam kat aiman.. aceceecce

eus said...

giller best aaa gambo... jeles!!!

piut panglima kasim said...

kroni kompi tu persatuan hape tu cik bulan?

bulan said...

piut panglima kasim ~ astagaaaaaaaaa cik mak.. kekeke.. kroni kompi tu gang² forum cik mak..

bulan said...

eus ~ mekaseh.. gmbr² seme dari Cik Lelabah aka Redtarantula.. kekeke

tnihartini said...

lenkali.. kenen2 ler kat ako sama.. agar ako buleh tompang 2 kaki... huh....

tnihartini said...

lenkali kenen2 ler kat ako skali.. buleh ako tumpang 2 kaki..huh...

bulan said...

gedukkk betoi le kak tini nih.. kekeke.. kak tini, xleh on ym dah ke.. haihhh.. nak ngayam tupat nih