Sunday, January 11, 2009

Gegaran Kroni Kompi

4.1.08 lepas ade gath dengan gang-gang Bod Perak. Sangat happenning, sangat enjoy, rasa macam dah lama kenal, perasaan macam kawan-kawan yang selalu lepak tiap-tiap minggu. Ako banyak kali attend gathering, tapi gathering kali ini memang best, tak pernah ako rasa best macam ni bila attend gathering.

Semalamnya dok nyongket dengan Sha p Giant carik pastik untuk balot gula-gula untuk budak-budak. Benonya ako ade pastik yang dah siap, tapi tinggal 5 keping je.. P carik kat Living Cabin, takde dah.. iskhh selalu gitu, kalo nak mesti takde, terpaksa beli pembalot pastik, kurang le sikit lawonya...

Lepas makan, teros balik umah ako untuk balot gula-gula, esoknya kami p umah Kak Bella, ako bawak roti jala kari dagen order sama Atie. Makanan sangat banyak ok, ade gak yang ako tak dapat makan. Tapi ako ingat ako makan nasik dagang, nasik minyak, kek 3 slice, ayam, udang sotong.. wakakakakaka.. giler ler...

Layankan je lah gambar-gambar kat bawah ni.. Seronoknya masih lagi terasa sampai le hari ni...

Moh le kita bergader-gader lagi kawan-kawan..
** Oh ya, saya suka le kaum-kaum bapa kat Bod Perak nih, takde le 100% serah kat bini je layan anak-anak...huhuhuhu.. respek ok...













5 comments:

bella said...

kelas ko nyahhh....lawo2 gambo kat sini...tapi ko nie cheating, sebab laki potograper kaedahnyer...wakakakka

bulan said...

ala kak.. kekek.. mekaseh banyak² aritu ye, best sangat².. huhuhuhu..

Faizah said...

cantikkkkkkkkkk giler gambo2 nihhh, cantik sgtttttttttt

Yusrie said...

lawo....lawo....

Yusrie said...

waaaahahahahaha....bes bes....