Thursday, December 23, 2010

I Heart Zaleqha

Sangat suka Zleqha *ntah camna nak pronounce pon tak tau* masa call kedai diaorang sana tergelak-gelak pronounce. Kemain poyo sangat suka, baru ada seketol pon.. kekeke.. Beli ni masa birthday Cik Lelabah, giler ler besday laki p beli barang sendiri.. hahaha.. Cubalah masuk sini kalau berminat nak tengok, sekarang tengah sale katanya. *owhh saya tak dapat apa-apa komisyen pon, saje je nak share kat mana nak cari outfit muslimah*

Baju apa saya beli, tak sempat nak ambil gambar pon lagi.. Ingat nak ambil gambar macam Nana kat Broga Hill sana, nak naik buaiiiiiiiiii...... *udoh le dress aku kaler putih* Cik Lelabah kabo belum sampai Broga tuh dah lebam le baju awak tuh.. hahahaha... arghhhhhhhhh nak naik jugak!



** Cik Lelabah tanya kenapa tak beli baju macam dalam gambar tu? hehehehe.. Aku rasa macam sesuai p keroje je kot..



2 comments:

miloais said...

gigih hoccay
apdet blog tak hagak2 kekdahnya
kekekeke

Bulan said...

iye kok su, ate lama meno xhapdet.. ekekekek.. stress