Thursday, May 14, 2009

Dating

Semalam kami berdating, lama jugak berdating berdua, chaihh, lama ke?. Cik Lelabah saya demam, kononnya dulu semalam tu kami berjogging, chewah.. Dia je la yang jogging, ako jalan je, sesak nafas dibuatnya, dengan lutot yang maha sakit lagi.. Balik-balik teros melepek Cik Lelabah, demam.. kekekeke.. kesian jugak, semalam ingat nak cuti juga kerana kasihankan dia, tapi kerja bertimbun kat sini sapa nak tolong buat?. Sudahnya ako janji dengan dia kalau takde apa-apa karang tengahari ako balik, tengok-tengok jam dah pukol 4.45pm.. haihhh.. Call dia, dia kata badan dah ok, dia ajak ako g KLCC tengok wayang.. astaga... sebelum tu kami ke Kg Baru pekena bubur berlauk.. huhuhu.. sedappp..

Teros kami ke KLCC, tapi biasa le, tengok citer-citer kat wayang tu, seme tak menarik minat ako, Cik Lelabah ajak tengok Star Trek, huwaaaaa.. rasa nak hentak-hentak kaki depan panggung wayang, takmoh le ako haih, ako tak pernah minat citer tu, dari ako kecik sampai le beso-beso ni, bior le nak kabo mende pon, ako tak suka.. kekeke.. Pastu dia tengok muka ako yang ala-ala macam ayam berak kapur teros le dia cakap jom la kita tengok Wolverine, alaaaaa.. pon ako tak suka jugak, korang nak gelakkan ako gelak le, ako sunggoh tak pernah pon tengok citer X-Men nih.. kekekek.. pehtu dia tengok muka ako sama gak pesennya cam tadi, dia tanya ako nak tengok citer BOHSIA ke? kahkahkahkah.. teros ako gelak, nak angguk benonya, tapi macam rasa tak terangguk.. tak moh le, nanti tak best, kena kutok sampai mati wooo.. kekekeke.. Last2 ako kuatkan jelah semangat ako, ako tengok Wolverine ler..

Tak sesia ako memaksakan diri ako untuk tengok citer nih, best gak ek.. kekeke.. nak kene korek balik DVD X-Men Cik Lelabah.. huhuhuh.. giler ketinggalan ako nih.. haihh..

Pehtu balik, lepak mamak depan umah sat pekena milo panas, Cik Lelabah kopi o.. Pastu balik.. Lutot saya bertambah terok le, balasan tuhankah? haihhh...

**Entry tiada gambar, saya takde kamera kompak (sesambil buat muka cebik untuk meraih simpati supaya Cik Lelabah akan baca entry ini).. kekeke.. Kalo ade pon buat ngabis boreh yo, amik gambar gaya kat Cameron Highland nuh, kabos jek... Tak tau pebende ko amik.. kekekek



2 comments:

Anonymous said...

tu maksudnya tak kenal maka tak cinta...citer wolverine memang best..bagi aku yang paling best antara filem2 x-men yang lain..

p/s: apasal gatal je jari nak bagi komen kat blog kengkawan ni..adakah aku akan berblog juga suatu hari nanti?

~val~

bulan said...

hahahaah.. betol tu kak val.. memang best lah.. sungguh tak menyesal..

** hahahaha.. sila le bukak blog kak val, tanda ketandusan kaseh sayang.. kekekek