Monday, May 18, 2009

Ghost



Korang tengok tak citer nih?. Citer ni sekarang bertambah best, ako dah 2 minggu start mimpi bebukan.. hahahhaha.. bukan la pasal hantu, tapi pasal apa yang akan terjadi lepas nih.. Tak sabar nak tunggu minggu ke minggu, macam season 1 dulu..

Kalau korang nak tau lebih lanjut citer ni, kene tengok sendirilah.. ako mana reti nak citer-citer balik.. kekeke

Malam tadi mimpi lagi, mimpi watak-watak citer Ghost tu lah.. apa nak jadi ako ni pon tak tau..

Dari season 1 dulu, tertunggu-tunggu jugak kot ade yang sudi bukak thread kat forum yang ako lepak, takde pong... kekekek... mungkin tak ramai yang layan citer cmni ek..

Apa-apa pun, tak sabar nak tunggu next week, nak tau connection Edmund Soo dengan Kasih, haihh, Fariz tu pon mencurigakan...



2 comments:

niji said...

aku tak tengok.
tengok supernatural aje.

bulan said...

alaaaa... seme xtengok.. mencik ler..