Thursday, May 21, 2009

Sakit Lutot

Semalam Cik Lelabah ajak tengok wayang lagi.. Tensen katanya.. layankan ajelah.. sudah berapa malam dia asyik tidur lewat, menyiapkan album-album perkahwinan.. Orang sekarang mana nak sticky album lagi semua mahu custom album.. kekekeke..

Kami tengok cerita Night at the Museum 2. Bantai ler, dah dia nak tengok sangat wayang sangat, citer apa-apa pon takpe katanya.. Layan jugak citer ni, kelakar.. Biasalah, saya kalau gelak, langsuir pon angkat bendera putih, Cik Lelabah sampai cakap "syyyyy".. Ellehh.. orang sebelah pon tak bising, dia lak malu, ate dah tengok citer kelako takkan dia nak ako nanges lak.. haihhh...

Balik tu malas nak tunggu lift, kami turun pakai tangga.. Mak aihhh, sakit giler lutot ako.. Lutot ako nih, dah dekat sebulan sakit.. ya, saya tak pergi klinik lagi untuk periksa kaki saya. Saya tak suka jumpa dokter dan saya tak suka dengan benda yang bakal saya dengar, kemungkinannya seperti :

"Macam nilah, kita try injection dulu, kalau tak baik juga, saya buat surat, nanti pergi hospital, lepas tu x-ray, tengok macam mana"

"Puan, saya rasa, lutot puan mempunyai masalah kekurangan gel, dimana puan haruslah melakukan minor operation, tapi untuk 100% baik, saya tidak jamin"

"Doc, walaupon saya baru berumur 30 tahun?"

"Ya, memang tidak banyak berlaku, mungkin kes awak 1 dalam 100"

hahahaha.. pandai-pandai ako je.. bencilah jumpa dokter, saya tak suka bau ubat, saya tak suka dengar kemungkinan atau kenyataan yang saya bakal lalui.. haihhh..

Kasihan Cik Lelabah saya, setiap malam dia akan sapu minyak panas dikeseluruhan kaki saya.. uhukk.. rumah pon bau minyak hangen dah.. kekekeke

OOhh ye, sudah 2 hari saya minum susu anlene.. eemmmm.. sedapnya.. tak sangka susu tepung sedap, penah dulu minum susu tepong, tapi saya tak tahan baunya, bau lembu..

Harap-harap, cepatlah sembuh kaki saya nih.. OOhh ye, dah lama saya tak minum ais, Sha marah saya minom ais.. sob sob sob..


9 comments:

pk said...

kemungkinan air lutut dh abih...kak pink buat ape sampai abih air lutut? wakkakaka

Anonymous said...

satu malam 3 kali rondaan mana tak sakit lutut..haha ~val~

bulan said...

amboiii.. kemain le akak pk sama akak val nih.. kekeke.. xbuat mende le, kita coci kain, mop lantai jek.. kehkehkeh

Azuan@Murni said...

kak semi...kekekkek..dah tua le tu...akak...minum susu alpha lipid...mak sebi pon menum...kakakka...kak semi dah taraf mak sebi..

bulan said...

kowser sebi.. huwaaaaaaaaaaa.... akak rasa akak minom ais nih.. gigih gigih berusaha jgn minom ais.. kekeke..

Hashauda said...

jangan minom ais.. jgn degil semi... hehehe...

bulan said...

baik dokter sha.. kekekeke

nde said...

aku setuju semua komen korang....
tp plg aku setuju pengakuan berani dia tang gelak cam langsuir tu.....hihihihihiiiiii

bulan said...

chaittt!!!.. tuih le kak nde.. kekekeke