Wednesday, August 24, 2011

Terima kasih



Terima kasih kerana menjadi sangat memahami.. Walaupon beliau lelaki tapi hakikatnya aku suka panggil dia "ahkak" okeh.. hahaha.. *mampos tak dapat duit raya*

Tak semua kawan-kawan kita suka kita luah perasaan, kadang-kadang ade pulak yang simbah api dikala hati sedang hot.. macam-macam perangai orang nih kadang-kadang..

Tapi pada 4 orang nih *anda tahu anda siapa* saya sayang anda kuat-kuat, walaupon selalu buat lawak, walaupon kadang-kadang nasihat kome agak kelaut juga akhirnya, namun aku enjoy!! hahaha.. terima kasih kome..

Yang lelain tuh aku sayang kome jua.. korang tau le korang sape..


7 comments:

nizamsani said...

nak iphone juga.

AdanyaKauUntukku said...

nak jadi gak org tersayang..boleh? huhuhu

selamat hari raya Ana!!

Anonymous said...

pai tu saya yang punya..jangan cuba berani nak merampasnya dari saya ye..

Bulan said...

nizamsani sila minta dari org kaya ahkaq pejol okeh

buleh kak.. semua saya sayang..
Selamat Hari Raya jua kakak Ila

Bulan said...

anon, mana buktinya anda berkapel? pergghh kemain berebut kok pai.. hahahha

Faizul said...

eh aku baru perasan post ni. terimakasih Bulan. huhu, terharu aku. sebab okehhh. walhal aku rasa aku buat sikit je. tak layak dapat jadi entry post dalam blog Bulan pun...
(ni mesti taktik mintak aku terhutang budi belikan galaxy tab kah?)

Bulan said...

sama2 kok pejol, hahahaha.. ala, aku hargai le kome, xpenah jemu dengo, huhuh.. *wey mana tau nih ipad 2 sekali okeh* okbai